Tommi Siro

Vicehäradshövding

Rättegångsbiträde med tillstånd

Jag har varit egenföretagare sedan 2003. Jag tog studenten vid Katerdralskolan i Åbo och mitt modersmål är svenska.  Juris kandidatexamen (nuvarande juris magisterexamen) har jag från Åbo universitet. Dessutom har jag studerat nationalekomi vid Åbo Akademi. Efter fullgjord auskultering vid dåvarande Pargas tingsrätt blev jag tilldelad titeln vicehäradshövding.

Innan jag blev egenföretagare har jag arbetat som föredragande vid hovrätten, jobbat som företagsjurist samt arbetat som biträdande jurist vid en advokatbyrå.

Jag är fullständigt tvåspråkig och sköter ärenden både på svenska och finska.  

Språkkunskaper

Johanna Rajalin-Siro

Vicehäradshövding

Rättegångsbiträde med tillstånd

Jag har varit egenföretagare sedan 2009. Juris kandidatexamen (nuvarande juris magisterexamen) har jag från Åbo universtitet. Efter fullgjord auskultering vid dåvarande Forssa tingsrätt blev jag tilldelad titeln vicehäradshövding.

Jag har tidigare arbetserfarenhet från domstolsväsendet och juristarbete vid en juridisk byrå. Dessutom har jag jobbat som överinspektör och jurist vid dåvarande Egentliga-Finlands TE-central. 

Språkkunskaper

En stor del av vår fritid tillbringar vi på vår stuga i Pargas. Det är bra motvikt till juristarbetet och vardagens sysslor.